Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie z Komatem
Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie z Komatem
Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie to jedyne w swoim rodzaju wydarzenie kulinarne w kraju.
Dwuosobowe zespoły zawodowych kucharzy przygotowywały dania konkursowe, których podstawowym składnikiem był comber z sarny, na stanowiskach Komat.
I miejsce zajęli Tomasz Kasperlik i Piotr Mazur z ARIES Hotel & SPA.
II miejsce na podium należało do Jacka Stachurskiego i Łukasza Woźniaka z Filharmonii Smaku.
III miejsce zajęli natomiast Arkadiusz Marcisz oraz Jarosław Maciejak z Hotel Restauracja Wawrzyniak.
Serdecznie gratulujemy wszystkim uczestnikom!
Data: 2019-03-20
Data: 2020-11-27
Pierwsza konferencja naukowa z zaplanowanego cyklu debat skierowanych do przedsiębiorców zorganizowana z inicjatywy Posła do Parlamentu Europejskiego prof. Zdzisława Krasnodębskiego odbyła się w siedzibie firmy Komat w Romanowie Dolnym pod Czarnkowem.
Data: 2020-11-24
Zapraszamy na współorganizowaną wraz z firmą Komat i Polską Izbą Biznesu debatę online z udziałem prof. Zdzisława Krasnodębskiego, Posła do Parlamentu Europejskiego oraz grona zaproszonych ekspertów.
Data: 2020-11-17
Z powodu pandemii nie tylko gastronomia i turystyka przechodzą trudny okres. W tym szczególnym czasie Komat postanowił wesprzeć również lokalnych artystów.